Bijlstra Installaties T. 0519 - 22 17 90

Hogedijken 22       F. 0519 - 22 17 47

9101 WV Dokkum  E. info@bijlstra.nl

Storing CV ketel

Storingen aan een CV ketel komen nooit op een goed moment. U wilt gaan douchen en door een storing aan uw cv ketel heeft u koud water. U wilt de verwarming aanzetten en het wordt niet warm in uw heeft. Natuurlijk wilt u niet de hele avond koud zitten.

 

Storing CV ketel kachel

CV ketel storing zelf oplossen

Wij adviseren u om eerst even op uw CV ketel te kijken welke foutmelding uw CV ketel aangeeft. Wanneer de kachel bijvoorbeeld nog wel een beetje warm wordt, dan kan zijn dat uw CV ketel bijgevuld moet worden. Wanneer u niet weet hoe dit moet, dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. Het is ook mogelijk dat er lucht in uw cv-installatie zit. Zoals u ziet kunnen er verschillende storingen zijn, vandaar dat wij adviseren om de foutmelding bij de hand te hebben.

 

Snelle storingsdienst voor CV-ketels in Friesland

Wanneer u in Friesland woont en een cv storing heeft, dan kan Bijlstra Installaties in Dokkum u helpen. Het beste kunt u even bellen naar 0519 - 221 790. Wij kunnen u dan een aantal vragen stellen over uw CV ketel zodat wij weten hoe we de storing aan uw CV ketel kunnen oplossen. Bijlstra Installaties vraagt u ook in welke woonplaats u gevestigd bent. Wij laten u dan weten wanneer we bij u aanwezig kunnen zijn om de storing aan uw CV ketel op te lossen.

Aanhef *

Heeft u een onderhoudsabbonement? *

Laatste Nieuws

Zonnepanelen? U kunt nog steeds de BTW terugvragen!
05-12-2016 00:00:00

De regeling waarbij consumenten recht hebben op teruggave van de BTW over zonnepanelen, is nog steeds van kracht! Een financieel zeer interessante regeling, waarbij consumenten al snel 600 euro van de belastingdienst kunnen terugvorderen.

6 miljard voor SDE+ 2017 voorjaarsronde
04-12-2016 00:00:00

Het kabinet stelt een verplichtingenbudget open van € 6 miljard in de voorjaarsronde SDE+ 2017. De voorjaarsronde zal lopen van 7 maart tot en met 30 maart 2017. In de najaarsronde wil het kabinet een zelfde bedrag van € 6 miljard openstellen. Het kabinet neemt daarover een definitief besluit na de sluiting van de voorjaarsronde.