Bijlstra Installaties T. 0519 - 22 17 90

Hogedijken 22       F. 0519 - 22 17 47

9101 WV Dokkum  E. info@bijlstra.nl

Duurzaam Lichtplan

Bijlstra Installaties streeft naar duurzaamheid! Als officieel partner van Minderwatt kunnen wij voor alle voorkomende situaties een passende oplossing bieden. Op deze manier laat Bijlstra Installaties op het gebied van verlichting haar klanten 40 tot 60 procent in energieverbruik verminderen.

Minderwatt realiseert in samenwerking met de partners projecten die van meer energieverbruik naar minder energieverbruik gaan. Dit leidt tot een verbetering van de lichtkwaliteit.

Voor meer informatie bekijk de video.

Zowel zakelijk als particulier kunt u enorm veel besparen wanneer u uw verlichting vervangt door energiezuinige verlichting. Vooral zakelijk gezien kan een goed doordacht energiezuinig lichtplan enorm veel besparing opleveren.

Vervang de vaak (ver)ouderde verlichting systemen die vaak niet meer voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden.

Te denken valt aan energiebesparende lichtbronnen, nieuwe armaturen. LED of andere innovatieve energiebesparende lichtoplossingen zoals lichtschakelsystemen.

Een greep:

  1. De vervanging van lichtbronnen is een voordelige en snelle manier om uw energiekosten te verlagen.
  2. Tevens is het mogelijk om lichtbronnen met een lange levensduur toe te passen, wat zeer geschikt is voor hoge ruimtes, zoals bedrijfshallen. Met de vervanging van lichtbronnen en armaturen door meer efficiënte types heeft u het voordeel van synergie: 1+1=3.
  3. Het toepassen van LED kan een goede energiebesparende verlichtingsoplossing zijn en een substantiële bijdrage leveren aan de vermindering van uw energiekosten. Echter is LED niet altijd geschikt; wij adviseren u dan ook graag.
  4. Met een lichtmanagementsysteem schakelen aanwezigheidssensoren automatisch de verlichting uit in ruimten die (tijdelijk) niet gebruikt worden. Daglichtsensoren doseren de hoeveelheid licht van de armaturen afhankelijk van de daglichttoetreding. Door het volgen van de ontwikkelingen op dit gebied kunnen wij voordurend financiële en functionele voordelen bieden.

Als u geïnteresseerd bent in het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand en het besparen op uw energierekening, vraag dan vrijblijvend een energiescan aan voor bedrijven of neem contact met ons op als particulier.

          


Contactformulier

Aanhef:

Contact via:

Laatste Nieuws

Zonnepanelen? U kunt nog steeds de BTW terugvragen!
05-12-2016 00:00:00

De regeling waarbij consumenten recht hebben op teruggave van de BTW over zonnepanelen, is nog steeds van kracht! Een financieel zeer interessante regeling, waarbij consumenten al snel 600 euro van de belastingdienst kunnen terugvorderen.

6 miljard voor SDE+ 2017 voorjaarsronde
04-12-2016 00:00:00

Het kabinet stelt een verplichtingenbudget open van € 6 miljard in de voorjaarsronde SDE+ 2017. De voorjaarsronde zal lopen van 7 maart tot en met 30 maart 2017. In de najaarsronde wil het kabinet een zelfde bedrag van € 6 miljard openstellen. Het kabinet neemt daarover een definitief besluit na de sluiting van de voorjaarsronde.